Your water. Our business.
Ring +45 48 70 85 88
COM | DK
 

Nyheter från Aquarden

Här kan du läsa de senaste nyheterna från Aquarden.
Nyheterna länkar till vår engelska hemsida.
Klicka här för att läsa alla våra nyheter:

www.aquarden.com/news

 


 

Dåliga nyheter för farliga ämnen i avloppsvatten från deponier! Goda nyheter för miljön!

Maj 2017

Aquarden har testat SCWO som en rengöringsmetod för att förbättra nedbrytningen av organiska ämnen i lakvatten. Detta initiala MUDP-projekt har fört oss mycket närmare målet, så följ med när vi kastar oss över nästa fas där vi tittar närmare på förbehandlingsprocessen.
Läs om projektet (aquarden.com)

 

Är du redo att fasa ut krom 6?

Mars 2017

I september 2017 introducerar EU restriktioner för användning av krom 6, som till exempel används för ytbehandling. Anledningen är att kemiska föreningar med krom 6 är farliga och skadliga för miljön. Ladda ner vår vitbok och läs mer om de nya reglerna, föreskrifterna och möjligheterna.
Ladda hem vår vitbok gratis (aquarden.com)

 

Vattenutmaningar i läkemedelsindustrin

Februari 2017

Aquarden har deltagit i ett projekt med syfte att utforska nya sätt att lösa vatten- och avloppsutmaningar inom läkemedelstillverkning. Projektet avslutades nyligen och gruppen utfärdade rekommendationer för att öka vatteneffektiviteten, optimera avloppsvattenreningen samt spara resurser i tillverkningen av läkemedel.
Läs mer om projektet (aquarden.com)

 

Låt oss ta hand om ditt miljötillstånd!

Januari 2017

Att förbereda ansökningar om nya miljötillstånd är ofta tidskrävande och komplicerat. Men nu kan du få hjälp med ansökan! Aquarden erbjuder stöd och rådgivning i samband med miljötillstånd. Vi kan faktiskt hantera hela processen åt dig.
Läs mer om vad vi erbjuder (aquarden.com)

 

Share this page on
LinkedIn
Twitter
Facebook
Google+